Despre noi

 

“Choose Freedom, Ride WWA”

 

World Wakeboard Association  (WWA) in traducere  Asociatia Mondiala de Wakeboard este o organizaţie non-profit creată de wakeboarderi pentru promovarea şi dezvoltarea wakeboarding-ului.

Facem acest lucru prin sprijinirea,  jurizarea si aprobarea evenimentelor de wakeboard la nivel global.  World Wakeboard Association este forumul suprem in wakeboarding.

World Wakeboard Association Romania (WWA – Romania) prin Asociatia Sportiva Romana de Wakeboard este reprezentantul WWA in tara noastra.

Comunitatea wakeboarderilor din Romania s-a marit considerabil in ultimii ani, iar afilierea Asociatiei Sportive Romane de Wakeboard la Asociatia Mondiala de Wakeboard (WWA) era urmatorul pas firesc. Recunoasterea riderilor din Romania la nivel global a fost facuta posibila, acum orice wakeboarder posesor al cardului de membru WWA-Romania putand participa in orice concurs international WWA in functie de categoria la care se incadreaza.

 

 

Misiunea WWA-Romania

Sa facem wakeboarding, sa ne distram, sa dezvoltam acest sport in tara noastra si sa impartasim aceasta pasiune, dar in acelasi timp sa mentinem integritatea, standardele profesionale si stilul de viata care sunt cu adevarat sufletul sportului nostru.

 

 

Ce face WWA-Romania

WWA-Romania va implementa regulile si standardele dupa care se desfasoara, organizeaza si jurizeaza concursurile in intreaga lume – reguli si standarde create si promovate de WWA. Acest lucru a fost posibil deoarece WWA este mereu axat pe ridicarea nivelului sportului nostru.

WWA a creat primele reguli de jurizare, care au transformat un hobby pe apă într-un sport profesionist legitim. WWA continuă să scrie regulamentul privind standardele competitive de wakeboard; regulament care a fost ulterior adoptat si de către federatiile sportive. Astfel WWA a devenit  lider în organizarea de evenimente la cel mai înalt nivel global, cum ar fi  Campionatul Mondial de Wakeboard şi WWA World Series.

In Romania primul concurs aprobat si jurizat de WWA este Junior’s Wake Fest – concursul anual al Academiei Ski-Nautic & Wakeboarding Junior.

 

Pentru rideri:

– Riderii membrii ai Asociatiei Sportive Romane de Wakeboard (ASRW) si ai World Wakeboard Association (WWA) au dreptul de a participa la orice concurs organizat de WWA oriunde in lume. In functie de tipul de card de membru pe care il poseda si de clasificarile sale acesta poate concura de la un concurs de tip open pana la Campionatul Mondial.

– Orice rider membru WWA-Romania va fi instiintat de concursurile, demonstratiile sau orice evenimente ce au loc la noi in tara si sunt organizate de WWA.

– WWA-Romania va promova riderii ce vor demonstra calitati deosebite.

– Riderii WWA-Romania vor primi discount-uri la achizitionarea de echipamente RONIX Wakeboards prin distribuitorul oficial in Romania  – www.RonixStore.ro

 

Pentru organizatori:

Pentru ca un eveniment organizat in tara noastra sa fie aprobat de WWA, el trebuie sa primeasca atestatul de la WWA-Romania.

Organizatorii de evenimente pot beneficia de experienta WWA-Romania pe mai multe planuri:

-WWA-Romania poate implementa standardele si juriza evenimentul conform regulilor WWA.

-WWA-Romania se poate ocupa de organizarea si desfasurarea evenimentului in totalitate.

-WWA-Romania poate fi partener in organizarea si desfasurarea unui eveniment cu mai multe discipline sportive.

Promovarea evenimentului aprobat si jurizat WWA se va face atat pe site-ul WWA-Romania cat si pe cele internationale.